top of page

Team Frivillige Bygger Broer

Frivilligcenter Herning har ansat et effektivt team, som bruger deres vågne timer på at igangsætte frivillige fællesskaber - og på at skabe nye, meningsfulde samarbejdsaftaler.

Marianne.jpg

Marianne Jessen

Projektleder

 

Marianne er projektleder i Frivillige Bygger Broer, og er uddannet pædagog med en kandidat i pædagogisk antropologi. Hun har arbejdet med frivillige i 10 år i forskellige sammenhænge, men altid for øje at skabe værdi for en borgergruppe gennem samhørighed, samarbejde og samskabelse.

 

Udover at arbejde med frivillige har hun altid selv været frivillig og er for tiden forperson for Borgerforeningen i Gl. Rye. Marianne bruger meget tid på sin familie, på at gå ture i naturen omkring Gl. Rye eller på at få at jord under neglene i sin have.

Christian Søgaard

Ledelseskonsulent

Christian Søgaard er ledelseskonsulent hos Frivilligcenter Herning, og er i den forbindelse et indirekte bindeled mellem Frivillige Bygger Broer, og en række af samarbejdspartnere på projektet.

 

Han har en grundlæggende lederuddannelse fra Aarhus Business College, og mange års erfaring med ledelse fra bl.a. Børne- og ungehospice Strandbakke, voksenhospice og som skoleleder hos LOF Djursland.

 

chr1.jpg
bottom of page