top of page

Frivillige Bygger broer

er et projekt med mange spændende facetter!

Modige, eventyrlystne og omsorgsfulde frivillige

Frivillige Bygger Broer består af forskellige ildsjæle, som hver især har en god grund til at ville gøre en forskel for andre. Vores frivillige er med til at definere projektet helt fra bunden, og de bygger nye fællesskaber, får gode idéer samt giver borgere på sociale tilbud en anledning til at tage del i aktiviteter der skaber livsglæde og trivsel for alle involverede.

Et koordinerende team, med tværfaglige kompetencer

Vores projektansatte er med til at koordinere og konsolidere alle de erfaringer som bliver gjort i forbindelse med Frivillige Bygger Broer. Vi superviserer, og skaber forbindelser til samarbejdspartnere - og vi forankrer hele projektet, så det lever videre i bedste velgående, efter projektets eventuelle ophør.

Sociale tilbud, der vil definere fremtidens fællesskaber

Vi etablerer samarbejder med bosteder og organisationer, som synes tiden er inde til at åbne fællesskaber og fjerne fordomme. Sammen skaber vi et frivilligt felt på hvert bosted, til glæde for borgere og de frivillige selv.

En trin-for-trin guide, til alle landets kommuner

Imens projektet er i gang, indsamler vi vores erfaringer. På et tidspunkt vil disse blive skrevet om til en fyldestgørende rapport, som kan hjælpe landets øvrige kommuner med at kopiere vores fremgangsmåde. Vi destillerer vores succeser, og noterer vores fejltrin, til glæde for fremtidens frivilligkultur i Danmarks kommuner.

Man Walking in Fields

Vi integrerer os i DIT økosystem!

Er du en del af en organisation, som har med sociale tilbud at gøre - så vil vi gerne hjælpe dig med at etablere et meningsfuldt og selvkørende frivilligt team, der kan bidrage til jeres hverdag.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres unikke økosystem, og finder de løsninger som passer bedst til jeres DNA.

bottom of page