top of page
Frivillige bygger broer billede1.jpg

Rosenholm besøger Børglumparken

Updated: Jan 18

En lidt grå eftermiddag først i januar kom en bus kørende fra Rosenholm. I alt fem borgere skulle besøge deres nye venner fra Børglumparken. I beboerhuset ventede Lisa, Lizzie og Torben med flag og et flot dækket bord med kaffe og kage. Hurtigt var alle samlet om bordet og det var tydeligt at alle var begejstrede for det nye venskab. Og for kagen.Det er efterhånden lidt tid siden at Frivillige Bygger Broer tog fat i bestyrelsen i Børglumparken.

Vi havde hørt om projektet Skovhaven og så med det samme muligheden for at borgere fra botilbud i lokalområdet, kunne benytte stedet. Formand for bestyrelsen Torben Ringsø greb ideen og henover efteråret har vi mødtes et par gange for at finde ud af hvordan samarbejdet kunne se ud.


Fremadrettet besøger Rosenholm vennerne i Børglumparken en gang i måneden, men har også fået lov til at komme i Skovhaven samt bruge Væksthuset som udflugtsmål indimellem.

58 views0 comments

Recent Posts

See All

Samvær med hunde har vist sig at være et stort ønske blandt de borgere vi har snakket med i Frivillige Bygger Broer. Derfor tog jeg i efteråret 2022 kontakt til Jann Guldhammer, som er hundetræner i F

bottom of page