top of page
Frivillige bygger broer billede1.jpg

Hunde besøger botilbud

Updated: Jan 24


Samvær med hunde har vist sig at være et stort ønske blandt de borgere vi har snakket med i Frivillige Bygger Broer.Derfor tog jeg i efteråret 2022 kontakt til Jann Guldhammer, som er hundetræner i Familiehund.dk i Vildbjerg. Han har kontakt til mange hundeejere gennem sit arbejde og ville gerne bruge sit netværk til at finde hunde, der kunne komme på besøg på botilbud. Det har resulteret i, at to hundeejere indtil videre har meldt sig som frivillige.

En fredag i januar besøgte to hundeejere, med hver deres puddel, to forskellige bosteder i Herning.

Lena, med hunden Nero, gik en tur med en medarbejder, for at høre mere om Nørrevænget og fortælle om sig selv. Julie besøgte Rosenholms afdeling Søbo og mødtes med en medarbejder der. Hundehvalpen Maja var ikke med den første gang, men kommer med fremadrettet.


Det bliver spændende at følge de frivillige hundevenner og se hvad de kan skabe af gode øjeblikke for en række borgere på henholdsvis Rosenholm og Nørrevænget.

57 views0 comments

Recent Posts

See All

En lidt grå eftermiddag først i januar kom en bus kørende fra Rosenholm. I alt fem borgere skulle besøge deres nye venner fra Børglumparken. I beboerhuset ventede Lisa, Lizzie og Torben med flag og et

bottom of page